REDUCERE 45%

Completati CEREREA DE OFERTA sau SUNATI si profitati de PROMOTIE!!!

Veti primi un pret in maxim 30 minute! Daca dureaza mai mult, solicitati reducerea suplimentara de 5%!

sunati acum: 0314 187 074 / 0725 454 616

  Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidențialitate.

  De ce sa alegem
  Rulouri exterioare?
  Pentru designul si confortul locuintei dumneavoastra, asigura intimitate, antiefractie, izolatie termica si fonica.

  Puteti sa alegeti dintr-o gama variata de nuante si o gama variata de modele de jaluzele exterioare.

  Izolatie termica a rulourilor exterioare umplute cu spuma poliuretanica din aluminiu este utila atat iarna, prin reducerea consumului de caldura, dar si in sezonul de vara atunci cand temperaturile sunt foarte ridicate si folosirea aparatului de aer conditionat nu este de ajuns pentru a pastra o temperatura scazuta in locuinta.

  Izolatie fonica a rulourilor exterioare umplute cu spuma poliuretanica crescuta atunci cand rulourile sunt inchise, reducandu-se considerabil zgomotul ce poate patrunde din exteriorul locuintei;

  Permite controlul cantitatii de lumina care patrunde in locuinta, rulourile putand fi reglate in functie de perioada zilei in asa fel incat sa lase mai multa sau mai putina lumina in incapere;

  Asigurarea intimitatii pe timp de noapte, lamelele rulourilor inchise perfect nu lasa sa patrunda nici o privire indiscreta in interiorul locuintei;

  Ofera o protectie sporita antiefractie aceste jaluzele exterioare

  Protejeaza impotriva intemperiilor (viscol, ploaie, grindina), prevenind spargerea sau deteriorarea ferestrelor.

  Lamele din plastic se deformeaza atunci cand actiunea razelor solare este mare si constanta.

  REDUCERE 45%

  Completati CEREREA DE OFERTA sau SUNATI si profitati de PROMOTIE!!!

  Veti primi un pret in maxim 30 minute! Daca dureaza mai mult, solicitati reducerea suplimentara de 5%!

  sunati acum: 0314 187 074 / 0725 454 616

   Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidențialitate.

   Tunari (4)
   Rulourile exterioare din Pvc
   Sau rulouri exterioare aluminiu?

   Aceste rulouri exterioare aluminiu sunt clasa A. Aceste rulouri exterioare din aluminiu au spuma in interiorul lamelelor si asigura o izolare termica si fonica mult mai buna. Aceste rulouri exterioare din PVC nu au spuma in interiorul covorului de lamele si nu ajuta la izoltia termica si fonica. Aceste rulouri exterioare sunt usor de intretinut, au manevrare usoara folosind sisteme de deschidere automata cu telecomanda si sisteme de protectie la inchidere.

   Astfel de rulouri exterioare au durata mare de viata si stabilitate in timp, raportul calitate/pret este foarte bun la rulourile din aluminiu si este o investitie de durata. Rulourile din aluminiu rezista la actiunea razelor solare mult mai bine fata de lamelele din PVC. Lamele din plastic se deformeaza atunci cand actiunea razelor solare este mare si constanta.

   Aceste rulouri sunt prevazute cu plasa insecte incorporata, lucru care te ajuta sa ai o casa cat mai linistita.

   Ciolpani (1)
   Rulouri Exterioare Aluminiu
   Rulouri Aplicate
   Rulourile aplicate din aluminiu se monteaza la ferestrele deja instalate dar se pot monta si pe ferestrele care urmeaza sa se instaleze.

   Rulourile asigura un echilibru perfect intre aspectul estetic al fatadei si utilitatea sa generata de caracteristicile sale.

   rulouri aluminiu cu telecomanda si buton
   rulouri exterioare cu telecomanda
   De ce sa folositi rulourile exterioare aluminiu?
   Protectie impotriva spargerii cu rulouri exterioare din aluminiu

   Securitatea si confidentialitatea sunt caracteristicile proeminente ale rulourilor. Sunt ideale pentru case, magazine si birouri.

   Protectie impotriva vremii cu rulouri exterioare din aluminiu

   Avem nevoie de ferestre fiabile pentru a rezista la precipitatii abundente, vanturi puternice, ierni inzapezite si furtuni de grindina. Conditiile meteo extreme sunt imprevizibile, iar obloanele cu role se potrivesc perfect. De asemenea, pastreaza lumina puternica a soarelui la distanta, salvand mobilierul si alte articole de mobilier sa nu se degradeze in timp.

   Economisirea energiei cu rulouri exterioare din aluminiu

   O fereastra ideala ar trebui sa va ajute sa mentineti temperatura in interiorul casei. Rulourile pentru ferestre sunt practice si functionale prin crearea unor goluri de aer intre oblonul si ferestrele atunci cand trageti perdelele. Aerul proaspat este intotdeauna o optiune preferabila fata de aerul conditionat. Economisiti la facturile de energie electrica si, de asemenea, protejati mediul inconjurator.

   Paletar rulouri aluminiu
   Afumati (1)
   Protectie impotriva zgomotului cu rulouri exterioare din aluminiu

   Rulourile de fereastra din aluminiu au izolatie din spuma pentru a mentine zgomotul exterior. Pastrati linistea camerei tale si simte-te cat mai in siguranta.

   Intimitate cu rulouri exterioare aplicate

   Daca doriti sa aveti o locuinta in care sa simtiti ca aveti intimitatea dumneavoastra, rulourile sunt potrivite pentru a bloca vederea oricand doriti in intregime. Acestea sunt optiuni pentru ferestre pentru primul etaj si mai sus.

   Izolare termica si fonica cu rulouri exterioare aplicate

   In timp ce rolele pentru ferestre au o incursiune in avantaje, acestea pot fi costisitoare pentru instalare. Estimarea costurilor depinde de dimensiunea ferestrei. Cu toate acestea, acestea se adauga la valoarea casei dvs. si puteti obtine un pret mai mare atunci cand va inscrieti proprietatea pe piata.

   Companiile de asigurari pot oferi, de asemenea, tarife mai bune, avand in vedere protectia sporita a casei dumneavoastra. Cand vine vorba de investitii in casa dvs., concentrati-va intotdeauna pe utilitate si design. Gasirea celui mai potrivit design de fereastră este o sarcina descurajanta. Cu toate acestea, cercetarea merita asteptata. Odata ce veti gasi tipul corect de fereastra, veti gasi confort si satisfactie impreuna cu aceasta. Aceste rulouri sunt prevazute cu plasa insecte incorporata, lucru care te ajuta sa ai o casa cat mai linistita.

   Avantajele, pe scurt, ale acestor rulouri exterioare aluminiu:

   • Sunt versatile;
   • Sunt usoare;
   • Sunt durabile;
   • Sunt precise;
   • Sunt elegante;
   • Au o calitate superioara.
   • Sunt economice;
   Rulouri Exterioare Aluminiu
   Rulouri Suprapuse Bucuresti
   Sistemul inovator de rulouri suprapuse este un element cu un design placut pentru acei clienti care asteapta un produs modern, de larga utilizare, care ofera un sentiment de securitate.

   Acest sistem a fost conceput pentru utilizator, gandit de arhitecti si de designeri care au experienta indelungata in proiectarea si productia de rulouri. Sistemul este universal si poate fi utilizat atat pentru cladiri noi cat si pentru cele partial sau deja construite.

   rulouri-exterioare-suprapuse
   Rulouri Exterioare Aluminiu
   Rulouri Electrice
   Rulourile electrice ofera confort, siguranta, durabilitate si o rapida functionalitate. Actionarea electrica este de doua tipuri: actionarea cu telecomanda, actionare cu buton si intrerupator.

   Rulourile electrice, indiferent de tipul de actionare ales, pot fi utilizate si la camera copiilor (actionarea cu telecomanda sau cu buton) poate fi folosita cu usurinta si de copii.