REDUCERE 45%

Completati CEREREA DE OFERTA sau SUNATI si profitati de PROMOTIE!!!

Veti primi un pret in maxim 30 minute! Daca dureaza mai mult, solicitati reducerea suplimentara de 5%!

sunati acum: 0314 187 074 / 0725 454 616

  Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidențialitate.

  Detalii tehnice rulouri aplicate

  Caseta ruloului inclinata la 45 grade are inaltimea cuprinsa intre 137 mm si 205 mm, in functie deRulourile exterioare din aluminiu aplicate sunt concepute pentru instalarea in cladirile unde ferestrele sunt deja montate. Casetele sistemelor aplicate din aluminiu sunt montate la exteriorul cladirii. Aceste casete sunt disponibile intr-o paleta coloristica larga si se potrivesc perfect oricarui format de constructie (la apartamente, case, spatii comerciale, etc). Atat caseta, ghidajele, cat si lamelele sunt din aluminiu de foarte buna calitate si sunt rezistente la abraziune si intemperii. O buna configurare a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. In plus, acest sistem de rulouri contribuie la izolarea termica si fonica a cladirii, reducand nivelul termic pe timp de vara si costul cu incalzirea in sezonul rece. Rulourile aplicate pot fi fara plasa de insecte sau cu plasa inclusa in caseta.
  Ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului. inaltimile ferestrelor. Lamele din aluminiu au dimensiunile de 39 mm latime si 9 mm grosime, sunt umplute cu spuma poliuretanica, vopsite in camp electrostatic si intr-o varietate de culori. Lamelele sunt de aluminiu cu spuma in interior pentru izolarea termica si fonica a locuintei dumneavoastra. Axul din otel galvanizat este in doua variante, de 40 de mm si de 60 de mm si sunt foarte rezistente in timp. Caseta si ghidajele sunt tot de aluminiu. Ghidaje din aluminiu extrudat cu perii sertizate de 53 mm latime. Lamela finala din aluminiu extrudat de 40 mm prevazuta cu garnitura pentru etansare. Rulourile exterioare aplicate se pot fabrica pe comanda, respectand caracteristicile tabloului de tamplarie. Astfel, putem realiza rulouri avand un singur covor de lamele sau rulouri in structura carora, in aceeasi caseta, putem insera 2 sau mai multe covoare de lamele, care vor functiona individual sau simultan, indiferent daca actionarea este manuala sau automatizata.

  REDUCERE 45%

  Completati CEREREA DE OFERTA sau SUNATI si profitati de PROMOTIE!!!

  Veti primi un pret in maxim 30 minute! Daca dureaza mai mult, solicitati reducerea suplimentara de 5%!

  sunati acum: 0314 187 074 / 0725 454 616

   Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidențialitate.

   Actionarea rulourilor aplicate

   Actionarea Rulourilor se poate face in mai multe feluri: actionare cu panglica, snur, intrerupator cu buton si cu telecomanda. La actionarea cu telecomanda se pot programa deschiderea sau inchiderea rulourilor la o anumita ora. Rulourile actionate prin telecomanda se opresc automat cand sunt deschise complet sau inchise complet, neexistand niciun risc de deteriorare a motorului sau a sistemului in sine. Puteti opta, de asemenea, pentru o serie de accesorii optionale: – sistem antiefractie pe ultima lamela extrudata sau inchidere cu yala si cheie. Acestea fiind foarte utile la spatiile comerciale si la apartamentele situate la parter, fortarea lor din exterior si intrarea prin efractie fiind imposibile. – plasa de insecte tip rulou incorporata in caseta ruloului, nefiind necesara o caseta suplimentara pentru plasa.
   Actionarile sunt impuse in functie de suprafata totala inclusiv dimensiunea casetei si a ghidajelor. Specialistii nostri va vor recomanda cea mai buna solutie tehnica pentru proiectul dumneavoastra. Rulourile din aluminiu sunt clasa A, ajuta la izolarea termica si fonica a locuintei dumneavoastra. Rulourile exterioare executate de firma noastra au cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Puteti alege dintr-o gama variata de culori RAL sau imitatie lemn, acestea putand fi executate pe comanda, in functie de culoarea dorita. Cele mai comandate sunt culorile standard, alb, maro deschis, maro inchis si imitatiile lemn (nuc, stejar auriu, mahon ) dar si culorile speciale, dar cu un termen de executie mai mare. Culorile speciale sunt: silver, bej inchis, bej, lemn inchis, lemn deschis, galben, rosu, verde, crem deschis, verde brad, albastru, visiniu, negru, gri antracit.

   Montaj Rulouri exterioare aplicate din Aluminiu

   Rulourile aplicate din aluminiu se monteaza la ferestre deja instalate dar se pot monta si pe ferestrele care urmeaza sa se instaleze. Rulourile asigura un echilibru perfect intre aspectul estetic al fatadei si utilitatea sa generata de caracteristicile sale. Rulourile aplicate se instaleaza direct pe rama ferestrei. Rulourile aplicate se monteaza fie pe rama de termopan, fie pe perete, atunci cand rama ferestrei nu permite montajul ghidajelor ruloului. Echipele noastre de montaj sunt formate din oamenii profesionisti, cu experienta indelungata in domeniu montajului rulourilor exterioare din aluminiu si a tamplariei din pvc Gealan si accesorii (plase de insecte, glafuri din pvc si aluminiu, usi de garaj, usi de interior din termopan si lemn, etc). Un montaj corect si atent confera o viata indelungata rulourilor. Rulourile sunt fabricate din aliaj de aluminiu, au ax octogonal din otel galvanizat de 40 de mm si de 60 de mm de cea mai buna calitate si sunt foarte rezistente in timp. Eleganta produsului este data de carcasa, ghidaje, capacele laterale si lamelele din aluminiu.