REDUCERE 45%

Completati CEREREA DE OFERTA sau SUNATI si profitati de PROMOTIE!!!

Veti primi un pret in maxim 30 minute! Daca dureaza mai mult, solicitati reducerea suplimentara de 5%!

sunati acum: 0314 187 074 / 0725 454 616

  Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidențialitate.

  Rulouri exterioare electrice prezentare

  Fabricate din otel inoxidabil sau aluminiu, aceste rulouri exterioare de astazi sunt proiectate pentru a se potrivi usor cu aspectul casei tale.

  De-a lungul anilor, aceste rulouri exterioare din aluminiu sau otel inoxidabil au suferit o multime de modificari si dezvoltari.

  In aceste zile, puteti sa va deblocati rulourile exterioare de pe telefon, sa instalati senzori care sa va ridice obloanele la apusul soarelui, chiar sa utilizati diverse functii, astfel incat rulourile exterioare sa reziste la intemperii.

  Cand sunt instalate corect, acestea sunt aproape de nepatruns, oferind siguranta pentru dvs. si pentru cei dragi.

  Proiectarea si cantitatea de ventilatie pe care o permit depind de tipul lamelei, dimensiunea si materialul.

  Considerate pe scara larga drept una dintre actualizarile inteligente pe care le puteti crea pentru casa dvs., rulourile exterioare indeplinesc mai multe functii, inclusiv:

  • Protectie impotriva musafirilor nepoftiti;
  • Reducerea luminii si a zgomotului;
  • Reducerea caldurii;
  • Gama variata de culori;
  • Tip rulou cu motor electric;
  • Rulou exterior cu plasa antiinsecte;
  • Rulou exterior actionat prin buton.

  REDUCERE 45%

  Completati CEREREA DE OFERTA sau SUNATI si profitati de PROMOTIE!!!

  Veti primi un pret in maxim 30 minute! Daca dureaza mai mult, solicitati reducerea suplimentara de 5%!

  sunati acum: 0314 187 074 / 0725 454 616

   Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidențialitate.

   Care sunt avantajele acestor rulouri exterioare din aluminiu?

   Protectie antiefractie cu rulouri exterioare din aluminiu pentru plasa anti-insecte incorporata

   Principalul beneficiu al rulourilor exterioare electrice din aluminiu este ca acestea asigura securitatea casei dvs. impotriva intrusilor.

   Le va fi greu sa indeparteze rulourile exterioare antiefractie de siguranta, deoarece rulourile exterioare motorizate sunt foarte bine fixate pe usa sau fereastra si nu pot fi trase fara un efort mare.

   Pe langa faptul ca sunt un factor de protectie excelent, acestea sunt, de asemenea, un factor de descurajare vizual pentru intrusi, deoarece acestia vad rulourile exterioare si decid ca nu merita efortul de a incerca sa intre in casa dumneavoastra.

   Acest lucru va ofera mai multa siguranta impotriva intrusilor, deoarece devine un factor de descurajare fizic pentru intrusi.

   Rulourile exterioare electrice pe care vi le punem la dispozitie va protejeaza casa si familia pentru amenintari, cum ar fi spargerea si vandalismul, ingreunand accesul intrusilor la ferestre si usi.

   Odata ce un astfel de rulou este in pozitia inchis, este aproape imposibil ca cineva sa intre.

   Protectie solara cu rulouri exterioare din aluminiu cu plasa antiinsecte incorporata cu telecomanda

   In zilele noastre, majoritatea oamenilor isi acopera ferestrele cu perdele si jaluzele exterioare, gandindu-se ca va opri caldura care intra in casa in timpul verii si caldura care iese in timpul iernii, fara sa-si dea seama cum caldura va trece la jaluzele exterioare din interiorul casei dumneavoastra.

   Folosim rulouri exterioare electrice umplute cu spuma poliuretanica si care opresc 70% din caldura care intra in casa in zilele toride si 60% din caldura care iese din casa in timpul iernii. Cu aceste rulouri exterioare aplicate pe ferestre, soarele are impact direct cu acel rulou, nu cu fereastra.

   Protectie impotriva intemperiilor cu rulouri exterioare din aluminiu

   Un alt beneficiu major al rulourilor exterioare este ca va protejeaza usile si ferestrele pentru intemperii.

   In caz de vreme nefavorabila precum grindina, inchideti acele rulouri exterioare aluminiu electrice si va puteti simti in siguranta cand stiti ca aceste rulouri deviaza ramurile si alte resturi care pot provoca daune.

   Rulourile noastre nu se degradeaza in timpul vanturilor puternice.

   Pot mentine in mod semnificativ aerul cald in interiorul casei in timpul iernii si pot pastra aerul cald din casa in timpul verii fierbinti.

   Aceste rulouri esterioare sunt umplute cu spuma poliuretanica; ofera un perete gros de izolare termica.

   Cand doriti sa controlati temperatura si sa o mentineti la un nivel confortabil, caracteristicile izolatoare ale acestor rulouri exterioare aluminiu motorizate va mentin casa mai calda sau mai rece, oferind economii semnificative de energie pentru alternative costisitoare de incalzire.

   Aceste jaluzele exterioare ofera protejarea pe tot parcursul anului pentru furtunile severe, ploi, grindina si altele asemenea.

   Astfel de rulouri exterioare aplicate vor preveni de obicei daunele extreme care pot aparea in casa din cauza vremii rele.

   Acestea sunt construite pentru a rezista la conditii meteorologice neplacute si sunt fabricate si instalate la standarde inalte de calitate.

   Economie de energie cu rulouri exterioare aplicate din aluminiu

   Energia devine din ce in ce mai putina in timp ce preturile continua sa creasca.

   Economisirea de energie este mai importanta ca niciodata. 70% din caldura si 46% din aerul conditionat va parasesc casa prin usile si ferestrele – si asta numai daca sunt in stare buna!

   Cererea de rulouri exterioare electrice a crescut considerabil, pe masura ce locuitorii incearca sa reduca facturile de crestere a energiei electrice, in special in ultimii cinci ani.

   Aceste rulouri exterioare aplicate cu profile din aluminiu umplute cu spuma suprapuse peste usi si ferestre exceleaza la izolare termica.

   Standardele industriale indica faptul ca aceste rulouri exterioare scad consumul de energie cu pana la 64% pe tot parcursul anului.

   Astfel de rulouri exterioare pot fi actionate manual, cu intrerupator si prin telecomanda. Pe masura ce familiile cresc rapid, tot mai multi oameni construiesc case.

   Vara, rolul rulourilor este de a mentine caldura in afara casei si de a racori atat la etaj, cat si la parter.

   In multe cazuri, fara jaluzele, gospodariile nu au putut controla cresterea caldurii, care suprasolicita unitatile de aer conditionat.

   Reducerea zgomotului cu rulouri exterioare din aluminiu cu plasa antiinsecte

   In plus fata de confidentialitatea si controlul luminii, aceste rulouri exterioare de securitate ajuta la minimizarea zgomotului provenit de pe drumul principal aglomerat, din apropierea aeroportului sau a oricarui animal de companie din cartierul dvs.

   Rulourile sunt folosite si pentru izolare fonica.

   Controlul luminii si confidentialitatea cu rulouri din aluminiu cu plasa anti-insecte incorporata

   Rulourile va ofera, de asemenea, o cantitate imensa de control asupra cantitatii de lumina care intra in camera.

   Puteti alege sa intunecati complet o camera coborand rulourile cu actionarea electrica pana la capat sau le puteti deschide larg, astfel incat lumina soarelui sa inunde camera.

   Este complet alegerea ta.

   Puteti alege sa deschideti sau sa inchideti rulourile cu actionarea electrica conform cerintelor dvs.

   Rulourile cu actionarea electrica va ofera, de asemenea, controlul asupra fluxului de aer in casa dumneavoastra. Puteti deschide obloanele cu actionare electrica (nu manuala) pentru a permite aerului proaspat sa intre in casa.

   Concluzie

   Rulourile nu au actionare manuala, sunt prevazute cu intrerupator si telecomanda. Va ofera si controlul asupra confidentialitatii.

   Jaluzelele noastre cu actionare electrica (prevazute cu intrerupator si telecomanda) de securitate va ofera confidentialitate dvs. si familiei dumneavoastra.

   Acestea sunt foarte recomandate celor care se afla intr-un mediu zgomotos, cum ar fi langa drumul principal si aeroporturi, pentru ca ofera o foarte buna izolare fonica, dar si termica.

   Poluarea fonica ii afecteaza pe toti din viata noastra de zi cu zi, fie intr-un fel, fie in altul.

   Jaluzelele din aluminiu sunt proiectate pentru a controla zgomotul cu pana la 50%, oferind familiei un mediu rezistent la zgomot si liniste sufleteasca.

   Aceste tip rulou vine intr-o gama variata de culori actionate electric, aplicate, pentru exterior cu plasa anti-insecte.