REDUCERE 45%

Completati CEREREA DE OFERTA sau SUNATI si profitati de PROMOTIE!!!

Veti primi un pret in maxim 30 minute! Daca dureaza mai mult, solicitati reducerea suplimentara de 5%!

sunati acum: 0314 187 074 / 0725 454 616

  Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidențialitate.

  Prezentare rulouri suprapuse

  Sistemul inovator de rulouri suprapuse este un element cu un design placut pentru acei clienti care asteapta un produs modern, de larga utilizare, care ofera un sentiment de securitate . Acest sistem a fost conceput pentru utilizator, gandit de arhitecti si de designeri care au experienta indelungata in proiectarea si productia de rulouri. Sistemul este universal si poate fi utilizat atat pentru cladiri noi cat si pentru cele partial sau deja construite. Constructia bine gandita permite construirea unui singur rulou dar si executia de rulouri in mai multe canate.
  O particularitate a acestui sistem este de a alege modul de servisare fie din partea de jos sau din partea din fata a casetei, chiar inainte de instalarea finala a intregului rulou. Rulourile suprapuse pot fi cu plasa inclusa in caseta ruloului sau fara plasa. Pentru acei clientii care isi construiesc o locuinta si doresc sa isi protejeze ferestrele exista posibilitatea alegerii rulourilor suprapuse care se monteaza impreuna cu tamplaria. Pentru acest lucru, trebuie discutat cu constructorul pentru a avea in vedere inaltimea casetei PVC necesara strangerii ruloului. Acest tip de produs are caseta din PVC izolata si se monteaza in golul ferestrei.

  REDUCERE 45%

  Completati CEREREA DE OFERTA sau SUNATI si profitati de PROMOTIE!!!

  Veti primi un pret in maxim 30 minute! Daca dureaza mai mult, solicitati reducerea suplimentara de 5%!

  sunati acum: 0314 187 074 / 0725 454 616

   Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidențialitate.

   Detalii tehnice rulouri suprapuse

   Caseta din PVC la rulourile suprapuse poate sa aiba dimensiunile de la 170 mm pana la 210 mm inaltime si 230 mm adancime cu izolatie in interiorul casetei din spuma poliuretanica. Ghidajele din PVC au o latime de 61 mm si sunt prevazute cu perii pentru a proteja lamelele ruloului. Lamela finala este din aluminiu extrudat de 40 mm si este prevazuta cu garnituri pentru etansare. Axul ruloului este din otel galvanizat si ajuta la prinderea lamelelor ruloului si la strangerea acestora in caseta. Sistemul de actionare standard este cu panglica sau snur dar se poate opta si pentru intrerupator cu buton sau cu telecomanda, actionarea ruloului se face printr-un motor instalat in caseta, acesta fiind ales in functiie de dimensiunile ruloului. Lamele din aluminiu la rulourile suprapuse au dimensiunile de 39 mm latime si 9 mm grosime, umplute cu spuma poliuretanica, vopsite in camp electrostatic, intr-o varietate de culori RAL. Casetele si ghidajele laterale, pentru a evita orice zgarietura, sunt protejate cu folie adeziva ce se poate scoate la montaj sau dupa o perioada de timp. Rulourile exterioare executate de firma noastra au cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Puteti alege dintr-o gama variata de rulouri exterioare, acestea putand fi executate la orice dimensiune si culoare din gama RAL, inclusiv imitatie lemn, etc. Rulourile exterioare suprapuse se pot fabrica pe comanda, respectand caracteristicile tabloului de tamplarie.

   Astfel, putem realiza rulouri avand un singur covor de lamele sau rulouri in structura carora, in aceeasi caseta, putem insera 2 sau mai multe covoare de lamele, care vor functiona individual sau simultan, indiferent daca actionarea este manuala sau automatizata. Cele mai comandate sunt culorile standard, alb, maro deschis, maro inchis si imitatiile lemn (nuc, stejar auriu, mahon ) dar si culorile speciale, dar cu un termen de executie mai mare.

   Culorile speciale sunt: silver, bej inchis, bej, lemn inchis, lemn deschis, galben, rosu, verde, crem deschis, verde brad, albastru, visiniu, negru, gri antracit. Rulourile de Aluminiu sunt clasa A, ajuta la izolarea termica si fonica a locuintei dumneavoastra. Actionarea Rulourilor se poate face in mai multe feluri: manual cu snur sau panglica, cu arc in interiorul axului, cu manivela, cu motor si buton de actionare sau cu telecomanda. Puteti opta, de asemenea, pentru o serie de accesorii optionale: – sistem antiefractie pe ultima lamela extrudata sau inchidere cu yala si cheie; – actionare electrica cu motor si buton sau cu telecomanda; – actionare cu manivela pentru rulourile cu dimensiuni ce depasesc 3,5 mp; – plasa de insecte tip rulou incorporata in sistem. In functie de marimi si de accesoriile pentru care optati, pretul se modifica. Actionarile sunt impuse in functie de suprafata totala inclusiv dimensiunea casetei si a ghidajelor. Exista si posibilitatea montarii unor dispozitive antiefractie care impiedica deschiderea din exterior.

   Montaj Rulouri suprapuse

   Echipele noastre de montaj sunt formate din oamenii profesionisti, cu experienta indelungata in domeniu montajului rulourilor exterioare din aluminiu si a tamplariei din pvc si accesorii. Un montaj corect si atent confera o viata indelungata rulourilor. Rulourile produse de firma noastra sunt fabricate din aliaj de aluminiu cu ax octogonal din otel galvanizat de 40 de mm si de 60 de mm de cea mai buna calitate si sunt foarte rezistente in timp. Eleganta produsului este data de carcasa, ghidajele, capacele laterale si lamelele din aluminiu. Rezistenta produsului in timp este data de axul central din otel. Siguranta si confortul dumneavoastra sunt garantate de lamelele de 39 mm care contin spuma poliuretanica izolatoare.